novetats

Ja són tres cursos intensius amb el gran Pedro Fabiao i Pallapupas
        Novembre 2022         Juny 2022           Desembre 2023Tardor 2023 professor de bufons a ESADIB Mallorca i a l'IT Barcelona

Maig/juny 2023 professor de clown a les optatives de l'IT

Tardor 2022, professor de bufons a ESADIB Mallorca

Primavera 2022: refem l'espectacle El pitjor viatge del món de cap a peus! Ni el títol es conserva! Ara es dirà "Què? Qui? on?"

He fet una incursió d'una setmana com a pallasso d'hospital amb els Danskehospitalsklovne a Dinamarca.

La tardor del 2021 he sigut professor de clown a l'Institut del Teatre de Barcelona!


11/11/2020 Pre-estrena de "El pitjor viatge del món" a La Sala d'Argentona 18:00h amb La Fabulosa Comèdies

2020-22 Arriba un nou projecte! Adjunt a la direcció i pallasso convidat a "El gran espectacle del món". Una producció d'Arts en Moviment, Fundació Apip-Acam i La Trup Teatre dirigit per Agnès Romeu i amb persones artistes amb funcionalitat diversa del Centre Ocupacional de Marquet Molins. Projecte escollit per Art For Change de la Fundació La Caixa.

Confinament 2020

Amb l'Agnès Romeu hem realitzat la sèrie de vuit capítols "SUPERGALETES" per a les persones usuàries de la Fundació Apip-Acam.Guió, ambientació, filmació i edició tot des de casa.

Primavera 2019
Preparant un nou espectacle, "EL PITJOR VIATGE DEL MÓN" amb la companyia de nova creació "LA FABULOSA comèdies", amb Melcior Guilera de Produccions El Gran Mogol

EL TEATRE A LA NATURA I LA NATURA DEL TEATRE. Retir teatral al lloc de Bellver (Menorca) del 31 de juliol al 4 d'agost.
Disfruteu d'un entorn meravellós a l'illa de la calma, del vent... en una casa on oferim pensió completa i els cursos de PERSONATGE amb Agnès Romeu i de CLOWN amb Morc Fants, preu total 440€.
Inscripcions a: agnesromeu@gmail.com    morfants@mailcat.cat     marc.fonts@gmail.com
Més informació a BELLVER-MENORCA CASA MELQUR

INTENSIU DE CLOWN D'ESTIU AL CENTRE CÍVIC DEL BESÒS del 8 al 12 de juliol. Preu espectacular: 82€  No us ho podeu perdre!

El 13/2/2019 s'ha emès el capítol 314 de la sèrie "Com si fos ahir" de TV3 on tinc un parell d'escenes amb Montse Germán, a qui agraeixo de tot cor la seva amabilitat en el assajos previs al rodatge.

MORC FANTS CLOWN STUDIO
Començo una nova etapa com a ensenyant i com a director d'espectacles de pallassos i pallasses per a professionals i estudiants de teatre.
A La Vilella Teatre de Barcelona la propera tardor i hivern 2018.
Ben aviat us presentaré les propostes de cursos i stages.
Cliqueu a les pestanyes de MORC FANTS CLOWN STUDIO

Està disponible el video sencer del VIST-i-PLOU enregistrat a la sala El Sindicat de Balsareny el 20 de maig de 2018. Sol·liciteu-me l'adreça URL si el voleu visionar.

Aquest maig he tornat a Marquet Molins amb els meus amics i pallassos excepcionals.

A partir d'abril m'he convertit en Professor de clown a Estudis de Teatre, un retrobament amb Berty Tovias i amb la pedagogia Lecoq 25 anys després de sortir de l'École a París

El febrer he tornat al Col·legi de Teatre a impartir el meu intensiu de clown.

He acabat el curs al Centre Ocupacional Marquet Molins de Sant Feliu de Llobregat amb persones amb diversitat funcional, Tal com deia a la notícia de més avall, efectivament, hi he trobat els millors pallassos del món, i ells en són conscients en molts casos. No puc publicar fotos ni vídeos, HA SIGUT EMOCIONANT I DIVERTIT A MÉS NO PODER. GRÀCIES NOIS I NOIES!!!!!

Des de març de 2017 estic treballant en un nou projecte, aviat en tindreu notícies.

A partir d'octubre 2016 començo un treball d'investigació de pallasso amb persones amb diversitat funcional al Centre Ocupacional Marquet Molins de Sant Feliu de Llobregat. Segur que hi trobaré els millors pallassos del món!

Mercè 2016 Circ al Castell amb Morc Fants!!!!

Estiu 2016
Morc Fants, pallasso d'hospital a l'ONG Pallapupas

13 d'agost al meu poble! Moià!

Juny 2016 Ja ha arribat el nou tràiler del Vist-i-Plou!!!!

Morc Fants presenta la Gala de Circ del Festival Per Amor a l'Hart de l'Hospitalet de Llobregat el dia 2 de juliol

Dimarts 31 de maig de 2016, actuació de Morc Fants a la Festa benèfica per la fundació pedagògica EL BROT al Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí a les 19:30h


Diumenge 15 de maig de 2016 a les 12 del migdia VIST-I-PLOU AL CASAL CASABLANCA DE SANT BOI DE LLOBREGAT
L'actuació del dia 17 d'abril es va suspendre per dos dies de dol a Sant Boi de Llobregat.Dia 7 d'abril de 2016 al Teatre de l'Aurora dins de la 27a Mostra d'Igualada, ESTRENA OFICIAL de "Vist-i-plou"!!!! Dos passis: a les 17:30 i a les 19:00
Dies 14 i 15 de desembre de 2015: Primera presentació del meu primer espectacle en solitari: "Vist-i-plou" a La Vilella Teatre.
Presentador de la 5a gala de circ de Manresa
Teatre Kursaal 27 d'agost de 2015 a les 21:00h

...que ha sigut un èxit! Gràcies a la Crica pel seu compromís amb el circ!

Festa Artusiana

MORC FANTS, PALLASSO ITINERANT

Del 24 al 28 de juny de 2015 a Forlimpopoli (Itàlia).