MORC FANTS CLOWN STUDIO CAT

Hola, sóc el Marc Fonts, pallasso professional des de fa 27 anys.
Estic diplomat a l’École Jacques Lecoq de París els anys 1991-93.
He estat anys 22 a la companyia de pallassos Teatre Mòbil, 10 espectacles, 3.000 funcions!
He creat la meva pròpia companyia: Morc Fants, he creat el primer espectacle “Vist-i-Plou”.
Fundador de La Fabulosa Comèdies juntament amb Melcior Guilera, espectacles per a tots públics.
Sóc Pallasso d'Hospital amb l'organització Pallapupas.
He ofert cursos de clown en diferents formats i en escoles com Col·legi de Teatre, Estudis de Teatre (Berty Tovias), Escola de Circ Rogelio Rivel, La Casona, Ateneu 9B, Teatracció i Lazzigags.
La meva pedagogia és un recull de la meva experiència com a pallasso, amb les ganes de transmetre coneixements i recursos amb l'objectiu de trobar el propi clown i de guiar cap a la conclusió de números de pallasso.
Defenso el clown de teatre, el de carrer i el de circ per igual, desvetllant en aquest últim molts secrets que han quedat oblidats des de la quasi desaparició de circs ambulants tradicionals.
Aviat publicaré la informació sobre BUFONS, uns éssers amb ànima de clown però que amb la seva fantasia, misteri i grolleria són capaços de posar en qüestió la mateixa humanitat!


REGULAR  
Per a alumnes que vulguin iniciar-se en el món del clown.
Conceptes bàsics, viatge per les emocions, el fracàs, els impulsos, els acudits, els tempos, les entrades, lapsus i equívocs, el públic! Les caigudes, plantofades i acrobàcies. Un viatge introspectiu d'unes quantes setmanes, revelador, divertit, útil!

TAST DE CLOWN
Per obrir la curiositat a la pròpia comicitat. Òptim per passar una bona estona, desinhibir-se, riure i descobrir què ens queda d'innocència i de veritat escènica. Per a curiosos i iniciats totals.

INTENSIU BÀSIC  
Un intensiu de clown que ens obrirà les portes de la posada en escena del nostre pallasso.
Emocions, estats, moviment, cos, descoberta... Continguts del curs regular però amb la intensitat de 4 dies de recerca, diversió i energia. Per gaudir essent vulnerable.

INTENSIU COMPLET 
Per a iniciats en el món del clown que vulguin anar més enllà. Incorporem més propostes i més interacció amb altres pallass@s. Les famílies, els instruments i la música. Anem cap al número de clown sense oblidar les bases i la senzillesa d’aquest meravellós art.

INTENSIU PROFESSIONAL 

Per a alumnes amb experiència com a clown o com a alumne de clown que desitgin conèixer aspectes concrets per a la conclusió d’un número de pallasso.
Guiatge, experimentació, posada en escena, elements externs (construcció, vestuari...).