espectacles

ESPECTACLES DE CREACIÓ PRÒPIA

2022 La Fabulosa comèdies s'empesca un nou espectacle "QUÈ? QUI? ON?". Feu l'encàrrec d'una obra de teatre sobre un tema històric i aquests dos pallassos, el Ciril i el Patolis us l'enllestiran en poca estona. Si no hi ha entrebancs, és clar!
Recollint la història de la cursa d'Amundsen i Scott per arribar al Pol Sud, La Fabulosa refà l'espectacle amb un format més senzill, més directe i més pallasso!

2019-20-21 "LA FABULOSA comèdies" amb l'espectacle "EL PITJOR VIATGE DEL MÓN" una aventura al Pol Sud explicada per dos pallassos.
Segons el mateix títol del llibre d'Apsley Cherry-Garrard que explica entre altres coses el desastre de l'expedició de Scott que competia amb Amundsen per arribar el primer al Pol Sud a principis del segle XX.
És una bona excusa per denunciar estar alerta de l'emergència climàtica.
Els pallassos Ciril i Patolis esperen encomanar-vos la seva bogeria!
Estrenada el 6 de juny de 2021 a LA SALA D'ARGENTONA a les 18:00h.

2020-21 Arriba un nou projecte! Adjunt a la direcció i pallasso a "El Gran espectacle del món". Una producció d'Arts en Moviment, Fundació Apip-Acam i La Trup Teatre dirigit per Agnès Romeu i amb persones artistes amb funcionalitat diversa del Centre Ocupacional de Marquet Molins. Projecte escollit per Art For Change de la Fundació La Caixa.

2020 "Produccions confinades" integrada per Agnès Romeu i Marc Fonts ha presentat durant el confinament la sèrie de 8 capítols SÚPERGALETES, dedicada a les persones usuàries de la Fundació Apip-Acam.
És una material que no es pot compartir per la confidencialitat de noms i imatges de les persones usuàries.

2017 Començo una sèrie de vídeos amb un altre alter ego, el Doctor Povedano i les seves 99 maneres de veure la independència

2016 El meu primer espectacle en solitari: "Vist-i-plou" ja ha arribat!!! He fet l'estrena oficial a la 27a Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d'Igualada!!!!

1995-2017 Creació i pallasso a Teatre Mòbil. 10 obres. Més de 3000 actuacions per Catalunya, Espanya i Europa.

1994. Contes per telèfon, espectacle per a tots públics.

1984-1989. La Balada dels Penjats amb la Cia. de Moià Canícula.