espectacles

2019-20-21 Estic treballant en un nou espectacle!!!! Estem en fase de creació i producció. Aquesta vegada amb Melcior Guilera de Produccions El Gran Mogol i amb una companyia de nova creació: "LA FABULOSA comèdies" amb l'espectacle "EL PITJOR VIATGE DEL MÓN" una aventura al Pol Sud explicada per dos pallassos.
Segons el mateix títol del llibre d'Apsley Cherry-Garrard que explica entre altres coses el desastre de l'expedició de Scott que competia amb Amundsen per arribar el primer al Pol Sud a principis del segle XX.
És una bona excusa per denunciar els responsables del canvi climàtic, del descongelament dels pols, dels oceans de plàstic, del capitalisme agressiu.
Els pallassos Ciril i Patolis esperen encomanar-vos la seva bogeria!
I els personatges més inversemblants: la mort, la por, les aurores, els gossos, i fins i tot Winston Churchill, els acompanyaran en aquesta aventura tan èpica com esbojarrada.
Estrena la tardor del 2020!!!!!

2020 "Produccions confinades" composta per Agnès Romeu i Marc Fonts ha presentat durant el confinament la sèrie de 8 capítols SÚPERGALETES, dedicada a les persones usuàries de la Fundació Apip-Acam.
És una material que no es pot compartir per la confidencialitat de noms i imatges de les persones usuàries, però del que n'estem molt orgullosos i contents.

2017 Començo una sèrie de vídeos amb un altre alter ego, el Doctor Povedano i les seves 99 maneres de veure la independència

2016 El meu primer espectacle en solitari: "Vist-i-plou" ja ha arribat!!! He fet l'estrena oficial a la 27a Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d'Igualada!!!!